BOOKINGS
« Back

29/03/2017

Noves estades d’estiu al Delta de l’Ebre i a Alinyà per conèixer de prop les espècies autòctones

La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza, aquest estiu, camps de treball al Delta de l’Ebre i a Alinyà. El centre MónNatura Delta i la Muntanya d’Alinyà acolliran aquests camps de treball, destinat a joves d’entre 15 i 17 anys, i que es basen en propostes naturalistes per gaudir de la fauna i la flora d’aquests indrets.

Durant quinze dies, els joves coneixeran aquests diferents ecosistemes. En el cas de l’estada al Delta de l’Ebre els participants podran veure i retratar una gran diversitat d’aus entre les quals destaca l’emblemàtic flamenc. La previsió és que aquesta espècie doni el tret de sortida al recorregut fotogràfic que es durà a terme. Els participants també tindran l’oportunitat de participar en la construcció d’un “hide” que es destinarà a l’observació i fotografia d’aus. Per la seva banda, a la Muntanya d'Alinyà els joves podran conèixer de els rapinyaires de primera mà. Estudiaran la biologia, els aspectes ecològics i l'estat d'aquestes espècies. 

Aquesta proposta s’afegeix a les estades d’estiu, que es fan cada any a MónNatura Pirineus. Les estades s’ofereixen durant tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre a joves d’entre 8 i 17 anys, que tenen l’oportunitat de conviure durant uns dies en aquests espais per prendre consciència de la importància que representa la conservació i preservació del medi ambient i la natura.

Els infants fan activitats destinades a la seva educació i sensibilització envers la natura i el medi ambient, com ara recorreguts i sortides per la natura, observació i seguiment de fauna salvatge, visites culturals i lúdiques, jocs tradicionals i tallers.

La Fundació Catalunya-La Pedrera, que organitza aquestes estades, treballa per la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya.

Les inscripcions pels camps de treball i per les estades ja estan obertes al portal web de MónNatura Pirineus: www.monnaturapirineus.com.